More Museums

Dmoz for WP - Museus

Top » World » Català » Referència » Museus   [4/59]

  


Arts plàstiques [0/18]
Ciència i tecnologia [1/12]
Història [0/7]
El museu més gran de Catalunya - Accés als museus locals de Catalunya. Visita virtual, agenda trimestral, cercador i classificació per municipis.
Museu Agbar - Museu de la Fundació Agbar a Cornellà de Llobregat que pretén difondre valors associats a la cultura de l'aigua. Exposicions temporals i permanents, activitats i instal·lacions.
Museu Arqueològic i Paleontològic de Moià - El museu arqueològic està organitzat en diferents espais temàtics, que a partir de les restes trobades a les coves del Toll, permeten estudiar la prehistòria al Moianès.
Museu Comarcal de l'Horta Sud - Centre que conserva, divulga, investiga i exposa el patrimoni cultural de la comarca, dinamitza social i culturalment el seu territori, en base a aquells elements que històricament han definit la personalitat de l'Horta Sud i constitueixen els seus senyals d'identitat.
Museu Comarcal de l'Urgell - Ubicat al casal urbà de cal Perelló. Col·leccions, exposicions, notícies, publicacions i visita virtual.
Museu Diocesà de Tarragona - Situació, entrada, horaris, accessos, història, obres d'art, serveis, exposicions, publicacions i activitats.
Museu Escolar Agrícola de Pusol - Orígens, Amb seu a Elx. Orígens, seccions, col·laboradors i accés ala revista «El Setiet».
Museu Marítim de Barcelona - Situat a les Drassanes de Barcelona. Dades generals, publicacions, història i col·leccions. Apartats especials sobre activitats, recerca i altres serveis.
Museu Molí Paperer de Capellades - Museu del paper de Capellades on encara s'hi elabora paper fet a mà. Compta amb unes importants col·leccions de maquinària, utillatge, papers i documents que daten del segle XIII al XX. El museu desenvolupa una important activitat cultural de dinamització del paper en tots els seu àmbits. Activitats, agenda, botiga i centre de documentació.
Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) - Centre important per a la recuperació, conservació, investigació i difusió del patrimoni procedent de la ciutat romana de Tàrraco i de la seva àrea d'influència.
Museu Valencià del Joguet d'Ibi - Origen del museu, indústria del joguet de llanda a Ibi i visita virtual.
Museu Valencià del Paper - Presentació, activitats, col·leccions, publicacions, l'associació i situació d'aquest museu situat a Banyeres de Mariola (l'Alcoià).
Museu d'Art Contemporani de Barcelona - Informació del museu, publicacions electròniques i vídeos. Programa d'exposicions itinerants, arxius i tallers.
Museu d'Història de la Joguina - A Sant Feliu de Guíxols. Situació, la col·lecció, les instal·lacions, la botiga, horaris i fotografies.
Museu de Sant Boi de Llobregat - Museu i Arxiu Històric Municipal, situat a Can Torrents i les Termes Romanes, que té com a objectiu fonamental, recuperar conservar, estudiar i dinamitzar el patrimoni cultural i la memòria històrica de la població. Serveis didàctics, biblioteques, agenda, botiga i enllaços.
Museu de la Farmàcia Catalana - Creat el 1957 pel Dr. Jesús Isamat Vila (Olot, 1895-Barcelona, 1981), ubicat en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona en el Campus de Pedralbes. Col·leccions, història del museu, exposicions temporals, contacte i enllaços.
Museu de la Mediterrània a Torroella de Montgrí - Agenda, exposicions temporals, propostes didàctiques, visites i itineraris comentats.
Museu de la Música - A Barcelona. Per a conèixer la diversitat de la música a través dels seus instruments. Instruments musicals històrics i ètnics. Col·lecció d'instruments europeus dels segles XVI i XX, amb fons excepcionals com la col·lecció històrica de guitarres. Arxiu biogràfic-musical de compositors catalans, entre altres Albéniz i Granados.
Museu de la neu - Mostra a través de sis panels il·lustratius la història del comerç de la neu i el seu component arquitectònic: els depòsits de neu. Situat al municipi de Bocairent (La Vall d'Albaida, València).
Museu de la pesca - Situat a Palamós (Baix Empordà). Informació tot el que fa referència al món de la pesca, tant el passat i la tradició com els reptes d futur.
Museu del Joguet de Catalunya - Inaugurat el 1982, a Figueres. Conté més de 4.000 peces. Horaris i dates d'obertura i recorreguts interactius amb joguines de la col·lecció.
Museu del Suro - De Palafrugell. Exposició permanent, activitats, el món del suro, activitats pedagògiques, centre de documentació i enllaços.

Aquesta categoria en altres idiomes:

Alemany [78/752]
Anglès [638/4.592]
Basc [0/15]
Bretó [0/1]
Búlgar [0/27]
Castellà [80/610]
Coreà [4/2]
Croat [0/4]
Danès [25/128]
Eslovè [0/23]
Farsi [0/4]
Finès [0/19]
Francès [657/6.499]
Gallec [0/40]
Grec [0/17]
Hongarès [0/40]
Indonesi [0/2]
Italià [6/74]
Japonès [11/181]
Lietuvių [5/22]
Neerlandès [19/271]
Noruec [17/72]
O'zbekcha [0/1]
Polonès [14/112]
Portuguès [0/13]
Romanès [9/42]
Rus [32/427]
Serbi [0/21]
Slovensky [0/39]
Suec [22/151]
Thai [0/9]
Turc [0/24]
Txec [3/64]
Ucraïnès [0/30]
Vietnamita [0/1]
Xinès [7/30]
Xinès simplificat [4/119]
Àzeri [0/0]

Cerca "Museus" a: All the Web :: AltaVista :: Google USENET :: Google :: HotBot :: Lycos :: Teoma :: Yahoo